841469252679725
Mensendieck Online-kurser

Online holdningsanalyse

Find årsagen til dine smerter – og fjern dem

Formålet med holdningsanalysen er at spotte de ubalancer i kroppen, som giver smerter eller forårsager ubehag. De vil ikke altid forsvinde med symptombehandling, men vil ofte kræve, at vi ser på din krop som helhed.

Holdningsanalysen er ”kroppens sladrehank” og fortæller en masse om, hvordan du bruger din krop – og hvad du skal holde op med. Analysen omfatter ofte balletfødder, hængeben og englevinger, og egentlig investerer du i at blive undervist i din egen krop.

Men fokus på helhed og Ledbalance vil du opleve at blive set på med andre øjne, end du formentlig er vant til hos div. behandlere.

Efter holdningsanalysen vil du:

– kende den dybere årsag til dine smerter

– være bevidst om, hvordan du bruger din krop

– vide, hvordan du undgår at dræne dig selv fysisk

– kunne sætte ind med øvelser, der hjælper lige netop dig

Sådan foregår det

Inden analysen, fremsender du en række oplysninger og billeder, som indgår i min forberedelse. Selve analysen varer 25 minutter og foregår over Skype eller telefon. Når du køber en online holdningsanalyse, får du tilsendt e-bogen ”Altid ondt i ryggen” (værdi 149,-), og inden vi runder af, får du præcise øvelser fra bogen, der vil hjælpe netop dig. Så har du en plan for dit videre forløb på egen hånd.

Tider

Der er i øjeblikket mulighed for at booke samtaler til holdningsanalyse onsdag eftermiddag kl 13.00, 14.00, 15.00 og 16.00.

Analysen koster 490 kr. Du betaler her, og derefter hører du fra mig angående praktiske oplysninger samt dato og tid for din holdningsanalyse.

 

hilsen

Jahne Voss