Priser

Det der med pris, at sætte pris på mig og min viden, er en følsom størrelse for mig.

I Danmark har vi en sundhedssektor, hvis formål er at sikre mere eller mindre gratis sundhed til alle, så befolkningens almene sundhedstilstand er i top.

Lægebesøg  er gratis, tandlæge, kiropraktik, fodterapeuter og fysioterapi er der brugerbetaling på, men med sygesikringstilskud.

I Danmark er sundhedssektoren baseret på, at vi behandler symptomer. Tilskud følger symptomet og faggruppernes overenskomst med Regionerne.

Jeg er ikke behandler, men underviser. Og jeg underviser dig i at se kroppen som helhed, og sætter spot på ubalancen.

Jeg har mange uddannelser bag mig og al den viden bruger jeg i min undervisning. Faktisk underviser jeg en hel del læger og kiropraktorer. Jeg samarbejder med dem. Men jeg er selvstændig erhvervsdrivende. Det er lægerne også, men de sender fakturaen til Regionerne. Det gør jeg ikke. Jeg skal finansiere mig selv og har 100% brugerbetaling.

Når jeg laver online produkter er det fordi jeg elsker at hjælpe dig med at slippe af med dine smerter. Det er også fordi, jeg kan nå dig, som bor geografisk et andet sted end mig.

Det er ikke gratis og jeg skal have mine udgifter hjem.

Jeg har valgt at lægge mine priser på 350 kr. på min serie ” Slip din…”

Det er ca. hvad det koster at besøge en kiropraktor eller fysioterapeut eller en specialist. Tænk blot på hvad et frisørbesøg eller en massage koster.

Du får ikke blot en enkelt behandling. Du får et produkt med lydfiler og video til evigt brug.

Når du investere i dig selv, tager du ansvar for dig. Din bevidsthed øges og du tager ansvar for dit helbred.

Slip din hælspore
Slip dine iskias smerter
Slip smerten i nakke og skuldre