SLIP DIN HÆLSPORE

  – genopret balancen, stabiliser leddene & brug dine fødder med ny bevidsthed!

 • Har du smerter i hælen?
 • Har du været til læge og har fået behandling?
 • Har intet af det hjulpet dig af med smerterne?
 • Har du prøvet indlægssåler, akupunktur eller plastre?
 • Har du været til fysioterapeut og/eller kiropraktor?
 • Har du stadigvæk smerter? Eller er de vendt tilbage?

Så er det sandsynligvis fordi, du ikke får rettet op på det, som forårsagede smerterne i første omgang.

Vil du slippe din hælspore én gang for alle, skal du rette op på den ubalance i din krop, som forårsagede smerten i første omgang – og det kan kun ske gennem øvelser.

De hælspore øvelser, jeg har til dig,  er effektive og enkle og kan udføres af alle.

Du får første øvelse gratis!

Jeg havde ikke drømt om, at noget kunne være SÅ effektivt. Jeg har kun lavet denne egentlig meget simple øvelse i 2 dage – en gang om morgenen og en gang om aftenen.

Allerede dagen efter føltes foden lidt bedre, så nu er jeg bare superglad, for jeg kan mærke, at for hver gang jeg kører øvelsen igennem, så sker der noget. Og jeg har ellers været frygtelig plaget, tapet min fod, puttet støttebind på, haltet og været så irriteret!”

Du kan gå i gang med det samme, og du får grundig vejledning undervejs.

Slip din hælspore Ledbalance

Slip din hælspore øvelsespakken giver dig:

 • Beskrivelse af øvelserne i e-bog format, så du kan overskue programmet inden du går i gang i praksis.
 • Vejleding på video, så du kan følge med i detaljerne, indtil du er fortrolig med øvelserne
 • Vejledning i lydformat (mp3), så du kan have dem med dig overalt på din smartphone

Du får også

 • Skabelon til at finde den korrekte fodstilling – parallelle fødder
 • Indsigt i, hvordan du lytter til din hælspore
 • Guide til hvordan du kommer videre
 • Mine 6 helbredende anbefalinger
“Jeg har ikke hælspore mere – havde den ca 1,5 år og mærker aldrig noget til den mere. Øvelserne var rigtig gode – så tak for dem.
Jeg brugte også indlæg i min sko og gik i fitflop sko – det aflastede også en del.”
 

Her fortæller jeg lidt om hælspore øvelserne:

(tryk på pilen)

Requested file could not be found (error code 404). Verify the file URL specified in the shortcode.

Mine øvelser retter op på den  grundlæggende ubalance og ændrer hvordan, du bruger kroppen.

Hvad er hælspore

Hælspore er en inflammation, en betændelsestilstand, men uden bakterier. Det er en overbelastning/ irritation af senen, der hvor den hæfter på knoglen.

Overbelastningen er for hårdt træk af senen på knoglen. Hvordan kan en sene overhovedet trækkes løs fra en knogle?- Det kræver hårdt arbejde, især ved belastende løbetræning, belastende gang samt hvis du ofte står og hænger på det ene ben, så du har udviklet din hælspore igennem lang tid.

Derfor skal dine ankler og fødder genoprettes og det tager tid, idet sener og ledbånd tager længere tid at hele end selve muskeltræningen.

Det kræver målrettede øvelser at rette op på ubalancen, så alle led og muskler kan arbejde sammen, i stedet for mod deres funktion.

Test dig selv:
Kan du stå på begge dine ben?
Kan du holde din fodbue? Eller falder du ned på inder- eller yderside af foden? Så overspænder dine ankelled og peroneus muskel (ydersiden af underben)., hvilket giver hælspore-symptomer.

Mine øvelser ændrer, hvordan du bruger muskler, led og sener, så du ikke laver overbelastning af senen under hælen.

“Jeg har ikke hælspore mere – heldigvis. Kurset hjalp mig til at sætte fokus på øvelser specielt for det. Det var ikke kun det der var med til at det forsvandt, men en hjælp. I det mindste så var det rart psykisk at have noget jeg kunne gøre. Det var en rigtig god intro med film og lyd.”
 

Køb kurset nu og få straks adgang til:

 • 7 øvelser beskrevet i e-bog, så du kan overskue programmet inden du går i gang i praksis.
 • 7 lydfiler hvor jeg guider dig igennem øvelserne, som du kan have med dig overalt på din smartphone
 • 7 videoer med detaljeret vejledning, så du kan følge med i detaljerne, indtil du er fortrolig med øvelserne
 • Skabelon til parallelle fødder
 • Indsigt i, hvordan du lytter til din hælspore
 • Guide til din videre gang
 • Mine 6 helbredende anbefalinger

 

Fik du udført den gratis øvelse, venepumpen?

Alle 7 øvelser er lige vigtige, og de tager alle fat i dine dybe stabilitetsmuskler, skaber balance i din fod og retter dit ankelled op, så der kommer ny blodgennemstrømning i det område, der lige nu gør ondt. Her får du en af dem gratis, så du med det samme kan mærke, om øvelsespakken er noget for dig. Husk at lav øvelsen i et roligt tempo!

Vil du videre eller vente flere måneder på en tid?

Hvis du laver alle 7 øvelser hver dag (og som jeg guider dig til i  e-bogen, lydfilerne og videoerne), vil smerten fra din hælspore pludselig mindskes for til sidst at forsvinde helt. Og som bonus undgår du at vente i flere smertefulde måneder på en tid hos en reumatolog!

“Jeg tror, jeg har en hælspore. Det er min egen diagnose, for jeg vil ikke til lægen. Den begyndte først at værke, men er nu så slem, at jeg dårlig kan gå. Jeg lavede din øvelse fra lydfilen i aftes og har gentaget den 2 gange i dag. Der er sket et eller andet … meget mystisk, men tiltalende! Foreløbig positiv tilbagemelding fra mig.”

De 7 øvelser er enkle, præcise, skånsomme og baserede på mine mange års erfaring med at spotte ubalancer, fjerne smerter og se kroppen som helhed.

Jeg er i fuld gang med hælspore-øvelserne. Hælsporen er på retur, men øvelserne får mig til at tænke på måden, jeg bruger fødderne på!”.

Slip hælsporen – invester i hele pakken:

 • E-bog med øvelse 1-7:
  • Venepumpe
  • Benpendel
  • Den bioenergetiske
  • Peuneus-træning
  • De dybe flexorer under foden
  • Stående hælløft
  • Pendulet
 • 7 lydfiler til at have med overalt
 • 7 videoer med detaljeret vejledning
 • Skabelon til parallelle fødder
 • Indsigt i, hvordan du lytter til din hælspore
 • Guide til din videre gang
 • Mine 6 helbredende anbefalinger

“Jeg har sluppet min hælspore. Og er meget taknemmelig. Det var nærmest ulideligt. Jeg fulgte dine øvelser og stoppede for tidligt, hvilket betød den kom tilbage. Derefter genoptog jeg øvelserne og er nu helt fri for smerter. Jeg “tør” dog ikke helt slippe øvelserne så øvelsen med at gå op på tå laver jeg dagligt.”

Prisen på øvelsespakken er kun 179 kr.

Når du køber kurset er det dit for altid. Du har adgang til videoerne og lydfilerne resten af dit liv og du kan downloade alt materialet til din smartphone eller computer.

Prisen på de 179 kr. er mindre en den indledende konsultation hos en kiropraktor, eller  behandlinger hos en fysioterapeut, zoneterapeut eller akupunktør for de samme penge.

Køb øvelsespakken nu, der er ingen grund til at spilde mere tid på symptombehandling, når du kan træne din hælspore væk.

“Hei.
Tusen takk for gode øvelser. Jeg kan nå si at jeg har lite plager med min hælspore.

Da jeg kjøpte din “video”/treningsøvelser reduserte jeg også noe på min vekt, dvs jeg gikk ned ca 2 kg. Jeg gjorde nok bare dine øvelser ca 10 ganger, men så forsvant denne plagen… 

Jeg er veldig fornøyd med øvelsene. Jeg må også si at jeg har blitt mere bevisst min grunnholdning og mine 3 “neser” hvordan jeg i dagliglivet plasserer kroppen min og hvordan jeg står. Tusen takk for all hjelp, og så håper jeg at jeg kan ta kontakt hvis jeg skulle behøve hjelp igjen.”

Smerter og balance – funktionelle Mensendieck øvelser

Når du har ondt så søger din krop at undgå provokation af smerten. Derved undgår du, at bruge kroppen, der hvor det gør ondt.

Når du har en hælspore, vil din fod/hæl kompensere ved at du lægger vægten anderledes på benet. Dette sker typisk ved at “tage fra” med det andet ben/fod. Denne kompensation kan lindre umiddelbart, men ”nedenunder det”,  så ulmer dysfunktionen i ben og fod, som ligger på spring til at blusse op igen.

Derfor skal du genoprette balancen i dine fødder med hælspore øvelserne, som er funktionelle Mensendieck øvelser.

Øvelserne hjælper med at få dig tilbage til, hvordan kroppen fungere optimalt igen. Ved at følge vejledningen i e-bogen, lydfiler og videoer kan du let udføre øvelserne korrekt og effektivt. Øvelserne aktiverer inaktive muskler, stimulerer blodomløbet ind i de ”frosne” områder og strækker stive ledbånd og sener optimalt, så du ender med at helbrede dig selv.

Køb hele øvelsespakken nu for kun 179 kr, der er ingen grund til at spilde mere tid på symptombehandling, når du kan træne din hælspore væk.

Da jeg havde lavet dine øvelser i en  måneds tid kom der en tydelig bedring. Så meget bedre, at jeg desværre kom til at ’glemme’ at lave øvelserne L Hvor dum kan man være???
 
Så det var bare forfra – og således belært af erfaring, laver jeg nu hver dag venepumpe og peuneus-træning. Det virker for mig, og hælsporen er i ro. Kun hvis jeg er for længe på fødderne i dagens løb, får jeg lidt ondt om aftenen, men det er væk næste morgen.”

Gem

Gem

Gem

Gem

Slip din hælspore
Slip dine iskias smerter
Slip smerten i nakke og skuldre