Jane Voss

Mensendiecklærer Babette Jahne VossJeg har uddannet mig hele livet i at se kroppen som helhed og arbejder for at spotte de ofte skjulte årsager og sammenhænge, der er, når mennesker er i smerte. De fleste, der kommer til mig, har forinden prøvet meget andet, men er stadig ikke helbredt, fordi den dybereliggende ubalance, der skaber smerten, aldrig er blevet set. Når jeg helbreder, tager jeg altid udgangspunkt i en analyse af menneskers holdning og kroppens naturlige fysiske og statiske love. Det handler meget enkelt om at få korrekt fat i de muskler, der skaber stabilitet og de led, der skaber balance – i stedet for blot at symptombehandle med øvelser og opfordre til livsstilsændringer.  

Min mangeårige erfaring er, at når mennesker bliver mødt af det offentlige sundhedsvæsen opstår der modstand, skyld og skam, og en diffus jagt på øvelser, løb, zumba, fitness osv., hvilket ikke fjerner den egentlige ubalance og dermed smerten.

Jeg hjælper dermed mennesker til at øge deres bevidsthed om sammenhængen i kroppen og måden, de bruger den – de altafgørende, men oversete daglige bevægelser, når de sidder, står og går. Med den indsigt er det muligt at give slip på smerter overraskende hurtigt. Endda smerter, man har levet med i årevis.

Baggrund

Uddannet ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs seminarium 1985 Uddannet som mensendiecklærer 1998 Underviser siden 1998 Uddannet coach Egen praksis siden 2009 Tilknyttet Stenløse Kiropraktik siden 2010 Tusindvis af undervisningstimer bag sig Hundredvis af 1:1 sessioner bag sig Speciale de skjulte sammenhænge ved smerter i bevægeapparatet  

Slip din hælspore
Slip dine iskias smerter
Slip smerten i nakke og skuldre