SLIP SMERTEN I NAKKE OG SKULDRE

5 små øvelses-serier, der bringer dig i balance
og gør dine evigt ømme muskler bløde som smør

Smerter i skuldre og nakke er for mange dagligdags kost. Men det er ikke noget, nogen skal leve med. Det går ud over livskvaliteten og er det samme som at overhøre vigtige signaler fra din krop. Signaler om netop at gøre noget anderledes i dagligdagen. Det er nemlig de små forkerte bevægelser og vaner, der forårsager smerterne – og små øvelser, der kan få dem til at forsvinde. Hurtigere end du forventer.

Med disse 5 øvelses-serier får du præcis de øvelser, du skal lave, for at hjælpe din krop til at slippe smerterne. De tager alle fat i de dybere stabilitets-muskler i nakke- og skulderområdet – dem, der skal aktiveres korrekt, for at du kommer i balance igen i din krop. Tager du dig bare en smule tid til at trække vejret dybt (det hjælper også på hovedet), vil du samtidig opleve disse to naturlige bonusser: de byrder, du bærer på dine skuldre, føles mindre – og de spændinger, det medfører i din krop, løsnes bedre op.

Er du klar til at hjælpe din krop? Aktivere de korrekte muskler og ikke bare lindre med massage eller smertestillende på de kritiske dage? Vil du skifte smerterne ud med smidighed og en følelse af at være blød som smør? I hvert fald i området omkring skuldre og nakke?

Så glæd dig til

  • 5 små øvelses-serier
  • lydfiler til hver serie, så du har støtte undervejs
  • guide til en smertefri dagligdag
  • Mine enkle anbefalinger

Prisen på øvelsespakken er kun 149 kr.

Det er et kursus , hvor du bliver guidet ind i kroppen, lidt som en guidet meditation.
Der er ikke videoer med til denne øvelsespakke.

Når du køber kurset er det dit for altid. Du har adgang til lydfilerne resten af dit liv og du kan downloade alt materialet til din smartphone eller computer.

 

Jeg har i 5 år søgt med lys og lygte efter en behandlingsform, der kunne fjerne mine konstante lændesmerter, og har prøvet mange forskellige terapiformer uden større held. Det var derfor en glædelig overraskelse, at jeg efter blot en halv times Mensendieck-træning med Jane Voss kunne gå smertefri hjem. Jeg fortsatte med at træne hos Jahne én gang om ugen den næste måned, og jeg er stadig smertefri. Når jeg ikke har mulighed for at komme til træning hos Jahne, har jeg nogle øvelser, som jeg selv laver derhjemme. Det tager kun få minutter og virker!” 
(Kirsten)

 

Få en øvelse med det samme:

TRAPEZIEUS
– træner den store diamant-muskel fra kraniekant over skuldre og til midten af ryggen

Lyt til lydfilen her og lav øvelsen med det samme. Det tager kun få minutter. (Men du må gerne bruge længere tid).

HØR OG DOWNLOAS TRAPEZIUS ØVELSEN


Øvelses-serierne kræver ingen forudsætninger og kan udføres af alle. Efter behov. Afhængig af tid. På skift. På stuegulvet. På kontorstolen. På vej i bilen og i det hele taget alle de steder, du har din daglige gang. Fordi det er der, forandringen skal skabes.

 

Vil du ikke bare glæde dig, men straks i gang med

  • 5 små øvelses-serier
  • lydfiler til hver serie, så du har støtte undervejs
  • guide til en smertefri dagligdag
  • Mine enkle anbefalinger

Øvelsespakken koster kun 149 kr.

 

Ledbalance træn exclusive skuldrer

Slip din hælspore
Slip dine iskias smerter
Slip smerten i nakke og skuldre