SLIP DINE ISKIAS SMERTER

Få udspændt de spændte & trænet de slappe muskler
– på et dybere plan

Kan du virkelig træne dine iskias-smerter virkelig væk? Helt selv? Er det ikke bedre og lettere med behandlinger og noget smertestillende? Svaret er enkelt. De ovennævnte ting kan godt lindre din uro, ømhed og stråle-smerte. Indtil næste gang. Vil du slippe iskias-smerterne for altid, skal du rette op på den ubalance i din krop, som forårsagede smerterne i første omgang – og det kan kun ske gennem øvelser som dem, du får her:

 • 7 enkle og skånsomme øvelser (e-bog med meget mere)
 • 7 tilhørende lydfiler til at have med overalt
 • 7 tilhørende videoer med grundige instruktioner

”Jeg har i 5 år søgt med lys og lygte efter en behandlingsform, der kunne fjerne mine konstante lændesmerter, og har prøvet mange forskellige terapiformer uden større held. Det var derfor en glædelig overraskelse, at jeg efter blot en halv times Mensendieck-træning med Jahne Voss kunne gå smertefri hjem. Jeg fortsatte med at træne hos Jahne én gang om ugen den næste måned, og jeg er stadig smertefri. Når jeg ikke har mulighed for at komme til træning hos Jane, har jeg nogle øvelser, som jeg selv laver derhjemme. Det tager kun få minutter og virker!”
hilsen Kirsten

Køb kurset nu og få straks adgang til:

 • E-bog med beskrivelse og nyttig viden
 • 7 lydfiler til at have med overalt
 • 7 videoer med detaljeret vejledning
 • Indsigt i, hvordan du lytter til din ischias-nerve
 • Guide til en smertefri dagligdag
 • Mine 5 anbefalinger
 • Bonus øvelsen

Prisen på øvelsespakken er kun 179 kr.

Når du køber kurset er det dit for altid. Du har adgang til videoerne og lydfilerne resten af dit liv og du kan downloade alt materialet til din smartphone eller computer.

Du får en ekstra øvelse gratis!

Alle 8 øvelser er vigtige og virker netop fordi, du laver dem sammen! Det er strækøvelser, der får fat i selv de mindste og dybeste muskler i dit bækken, dine ben og din rygsøjle. Laver du dem, løsner du op for det, ”der sidder i klemme” og skaber ubalance i kroppen – og ændrer dermed måden, du bruger din krop. Her får du gratis en af de lettere øvelser, så du med det samme kan mærke, om øvelsespakken er noget for dig. Husk at lave øvelsen i et roligt tempo!

Slip dine iskias-smerter: bækkenløft-øvelsen

 

Sig farvel til smerterne eller bid tænderne sammen?

Laver du alle 7 øvelser hver dag (og som jeg guider dig til i e-bogen, lydfilerne og videoerne), vil dine iskias-smerter gradvist mindskes for til sidst at forsvinde helt. Sæt de smertestillende piller på hylden og hjælp din krop til at fungere igen!

”Før havde jeg kronisk tilbagevendende smerter, som jeg holdt nede med regelmæssige og passive, men gode behandlinger ved en kiropraktor. Jeg har forsat tilbagevendende smerter, men nu kan jeg ved hjælp af øvelserne selv lindre smerterne og styrke min krop. At være aktiv i behandlingen og opnå større kropsbevidst er noget af det bedste! De mensendieck-baserede øvelser er hård fysisk træning, men meget givende og har hurtig effekt.”
Christian Nielsen, læge.

De 7 øvelser er enkle, præcise, skånsomme og baserede på mine mange års erfaring med at spotte ubalancer, fjerne smerter og se kroppen som helhed. De varierer i sværhedsgrad, og nogle af dem kræver koncentration, men ingen af dem er sværere, end du selv kan udføre dem. Jeg instruerer dig grundigt inden i form af e-bogen og videoerne – og guider dig gerne undervejs i form af lydfilerne.

”Skaden eller ubalancen behøver ikke være stor, selv om smerten er det, stråler langt ned i benene, giver permanent uro i hele kroppen og virker som om, den ikke er til at slippe af med. Det er den! Her får du de øvelser, baseret på min helheds-metode og 15 års erfaring, der skal til for fysisk og målrettet at træne den væk.” (Jahne Voss)


Slip iskias-smerterne – invester i hele pakken:

 • E-bog
 • 7 lydfiler til at have med overalt
 • 7 videoer med detaljeret vejledning
 • Indsigt i, hvordan du lytter til din iskias-nerve
 • Guide til en smertefri dagligdag
 • Mine 5 anbefalinger

Bonus øvelse: Bækkenløft

Prisen på øvelsespakken er kun 179 kr.

Når du køber kurset er det dit for altid. Du har adgang til videoerne og lydfilerne resten af dit liv og du kan downloade alt materialet til din smartphone eller computer.

Slip din hælspore
Slip dine iskias smerter
Slip smerten i nakke og skuldre