5 superenkle, oversete veje ud af ubalance og smerte

I dette minikursus får du mine 5 superenkle øvelser til at komme ud af ubalancer og smerte. 

De fem øvelser er baseret på, at jeg hele livet har uddannet mig i at se kroppen som helhed – og arbejder for at spotte de ofte skjulte årsager og sammenhænge der er, når mennesker er i smerte

Jeg har nogle metoder til at lave en analyse, hvor jeg kigger efter den lodlinje, der er i din krop. Ud fra det kan jeg vurdere, hvordan de fysiske og statiske love, der er i din krop, fungerer.

 

Vi mennesker her på planeten er underlagt tyngdekraften.

Prøv at se et træ for dig: når det et vist hældningspunkt, vælter det – og det skal ikke ret langt ud til siden, før det falder direkte ned mod jorden. Den samme lodlinje er inden i din krop, det er også den, der fungerer, så du kan holde dig oprejst.

Når smerter opstår, så er det traditionelt sådan her i Danmark, at det enkelte led eller den enkelte muskel bliver vurderet, hvorefter man tager udgangspunkt dér og symptombehandler.

Men jeg vil gerne have, at man ser kroppen i sin helhed, da det hele hænger sammen.

Det er også sådan, at det ikke udelukkende hjælper at lave øvelser i for eksempel 10 minutter om dagen. Du er underlagt tyngdekraften 24-7, og det er også i de daglige bevægelser, du skal ind og rette op på måden, din krop fungerer.

Tro mig, når du som supplement til øvelserne begynder at tage hånd om kroppen gennem de daglige bevægelser vil du lynhurtigt opleve, at ubalancerne og smerterne begynder at slippe!

Derfor vil jeg i dette kursus tage udgangspunkt i 5 enkle daglige bevægelser.

Du får

  • E-bog med 5 enkleøvelser
  • Lydfil hvor Jane introducerer dig til øvelserne
  • PDF til at printe og hænge på opslagstavlen

 

5 superenkle, oversete veje ud af ubalance og smerte

Slip din hælspore
Slip dine iskias smerter
Slip smerten i nakke og skuldre