ONLINE KURSER

Slip din hælspore
Slip dine iskias smerter
Slip smerten i nakke og skuldre

SLIP DIN HÆLSPORE

Genopret balancen, stabiliser leddene & brug dine fødder med ny bevidsthed!

Hvorfor kan lægen ikke hjælpe? Hvorfor virker behandlingen ikke på mig? Hvorfor bliver smerten ved og ved? Hvorfor lige mig?

I denne øvelsespakke med e-bog, lydfiler og videoer får du her mine 7 bedste øvelser (og meget mere) til at slippe af med din hælspore. Enkelt, skånsomt og anbefalet af andre.

Læs mere og få en gratis øvelse

Øvelsespakken ”Slip din hælspore” koster 179 kr.


SLIP DINE ISKIAS-SMERTER

Få udspændt de spændte & trænet de slappe muskler
­– på et dybere plan

Hvad mener lægen med ”noget med iskias”? Hvorfor fortsætter ømheden, uroen og smerter, selv om jeg har været hos kiropraktor? Og fysioterapeut? Kan det virkelig passe, jeg er sådan en, der skal leve med den slags?

Nej, selvfølgelig ikke! I denne øvelsespakke med e-bog, lydfiler og videoer får du mine 8 bedste øvelser (og meget mere) til at slippe dine iskias-smerter. De er enkle og skånsomme, men kræver koncentration!

Læs mere og få en gratis øvelse


Øvelsespakken ”Slip dine iskias-smerter” koster 179 kr.


SLIP SMERTEN I NAKKE & SKULDRE

5 små øvelses-serier, der bringer dig i balance
og gør dine ømme muskler bløde som smør

Er du stiv i nakken og har hovedet fuldt? Kravler skuldrene bare længere og længere op om ørerne på dig? Helt automatisk – og uden at du rigtig ved, hvordan du skal få dem ned igen?

Hvis du er bare i nærheden af at kunne svare ja til spørgsmålene, oplever du helt sikkert smerter i skuldre og nakke. Prøv engang at mærke efter lige nu. Hvis den tilstand, du mærker, ikke lyder som smidig og blød som smør, så har du god grund til at se nærmere på disse øvelsesserier.

Øvelsespakken ”Slip smerten i skuldre & nakke” koster 149 kr


ONLINE HOLDNINGSANSLYSE

Find årsagen til dine smerter – og fjern dem

Formålet med holdningsanalysen er at spotte de ubalancer i kroppen, som giver smerter eller forårsager ubehag. De vil ikke altid forsvinde med symptombehandling, men vil ofte kræve, at vi ser på din krop som helhed.

Inden analysen, fremsender du en række oplysninger og billeder, som indgår i min forberedelse. Selve analysen varer 25 minutter og foregår over Skype eller telefon. Når du køber en online holdningsanalyse, får du tilsendt e-bogen ”Altid ondt i ryggen” (værdi 149,-), og inden vi runder af, får du præcise øvelser fra bogen, der vil hjælpe netop dig. Så har du en plan for dit videre forløb på egen hånd.

Holdningsanalysen – Lige hjem i din stue:  

KOMMER SNART


Øvelsesprogrammet Altid ondt i ryggen?

Er du en af de mange mennesker, der dagligt har smerter i ryg, lænd og skulder; uden tilsyneladende at kunne gøre så meget ved det?

Køb mit digitale øvelsesprogram Altid ondt i ryggen?

KOMMER SNART


Slip din hælspore
Slip dine iskias smerter
Slip smerten i nakke og skuldre