Klassisk Mensendieck træning

4-ugers klassisk Mensendieck træning

Om træningen

Lyder det her som dig?
–    Du har lændehold?
–    Du har ømhed over lænden?
–    Det stråler fra ballen ned i låret?
–    Du har uro?
–    Du spænder op i skulder-nakke?
–    Du er småstresset og halser efter dit liv?
–    Du får ofte ondt i ryggen af f.eks. at løbetræne?
–    Din læge eller reumatolog har foreslået træning?
–    Du kan næsten ikke holde dig oprejst bogstavelig talt?
–    Du har fået en hælspore?
–    Du har et såkaldt skævt bækken?
–    Du forbedrer ikke dine skavanker, ligegyldigt hvor meget du træner?

Så har jeg et træningsforløb for dig, som ønsker balance i din krop og en stærk, smidig og ”langtidsholdbar” ryg. Forløbet er transformerende, fordi du får regelmæssig træning hver uge i en længere periode – det skaber resultater, som du selvsagt ikke kan opnå på en eller to gange.

Derfor er forløbet også målrettet dig, der virkelig vil give din krop en chance og holde ved så længe, at du får skabt nye vaner for måden, du bruger den – helt ned til simple ting, som hvordan du står og går.

Det får du:
Du får stabilitetstræning på et meget effektivt og dybdevirkende plan. Jeg coacher dig i, hvordan du  korrekt og optimalt bruger musklerne i mave og ryg i forhold til de fysiske og statiske love, som vores kroppe er underlagt (tyngdekraften).

Stabilitetstræning er ikke et quick fix. Det kan ikke forceres, men når du er villig til at give dig selv et holdningsmæssigt eftersyn og lytte til instrukserne, vil du opleve forandringer, som er systematiske og blivende.

Det vil det betyde for dig:
Du får du ny bevidsthed om og får styrket dine indre muskellag – de muskler, vi kalder stabilitetsmusklerne. Det er de dybe mavemuskler og de muskler, der ligger tæt på rygsøjlen. Tilsammen udgør de dit muskelkorset, som skal holde din krop. Når kroppen holdes af de indre lag, kan de ydre muskler bruges til at bevæge kroppen frit og ubesværet.

Det vil betyde, at du allerede efter 3-4 gange, men selvfølgelig især efter træningsforløbet vil opleve, at mange skavanker er forvundet som dug for solen, at du bruger din muskler langt mere bevidst og oplever en bærende styrke i din krop.

Sådan foregår træningen:

Træningen kan enten være individuel eller foregå i små hold på op til 2-3 personer. I skal selv samle jeres hold og tilmelde jer samlet.

For at gå på hold, er det en forudsætning, at du har fået lavet en holdningsanalyse først

Træningen foregår fast en dag hver uge i de 8 uger, forløbet varer. Vi planlægger forinden, om det skal være mandag eftermiddag, onsdag eftermiddag eller torsdag formiddag.

Hver træningssession varer 30 minutter, uanset om træningen er for en eller flere, og foregår i Stenløse Kiropraktik på Helsevej 2 B i Stenløse.

Husk et håndklæde til at stå og ligge på.

Sagt om Jahne:
”Før jeg mødte Jahne, blev jeg konstant mindet om min dårlige ryg. Nu glemmer jeg min ryg i flere dage. Jeg er særdeles godt tilfreds.”

”Før havde jeg problemer med ryg og skuldre, ondt og til tider smerter. I dag har jeg fået bedre muskler via nye øvelser, som virker!”

”Et dejligt, varmt menneske, som har hjulpet mig meget.”

”Smerterne er forsvundet. Min kropsholdning er blevet bedre. Jeg har opdaget muskelgrupper, jeg ikke troede jeg havde.”

”Det har været fantastisk!”

”Jeg fik Jahne Voss anbefalet af reumatolog Elsebeth Nielsen, Frederikssund. Jeg havde kroniske skulder-nakke smerter. Det bedste ved mit Mensendieck forløb har været at slippe for smerter og få styrket min midt ryg.”

Du kan læse mere om, hvad andre har fået ud af Jahnes undervisning her

Læs om holdningsanalysen her

Kurser og træning foregår her:

Kaserne Klinikken
Anders Larsensvej 13
4300 Holbæk
 

Tidsbestilling ved at sende mig en mail på kontakt@ledbalance.dk

Holdningsanalyse og 4-ugers træningsforløb tilbydes også i Ebbeløkke.
Send mig en mail på kontakt@ledbalance.dk

Slip din hælspore
Slip dine iskias smerter
Slip smerten i nakke og skuldre